Croatian English Italian

Elektroepilacija

 

Elektroepilacija je postupak kojim se koagulira odnosno uništava korijen trepavice. Koristi se kod slučajeva trihijaze ili distihijaze odnosno bilo kojeg drugog nenormalnog položaja trepavica prema oku.  Trepavice okrenute prema okau odosno rožnici ili spojnici uzrokuju osjećaja grebanja ili stranog tijela, prilikom čega se riskira vrlo opasna bakterijska upala rožnice ili spojnice.

KAKO SE IZVODI ELEKTROEPILACIJA ?

U lokalnoj se anesteziji pod kontrolom operacijskog mikroskopa sa tankom iglicom ulazi uz trepavicu. U trenutku kad se dosegne korijen trepavice isti se kogulira. 

DOC.DR.SC. JELENA JURI MANDIĆ

Dr. Juri Jelena Mandić jedan je od rijetkih specijalista oftalmologa u Hrvatskoj sa bogatim iskustvom u konzervativnom i kirurškom liječenju bolesti vjeđa, suznog sustava i očne šupljine-orbite. Godišnje obavlja oko 1000 operativnih zahvata, od kojih neki kao što su dekompresija očne šupljine, jedina u Hrvatskoj. Također, godišnje pregleda oko 2500 bolesnika sa visoko specifičnom patologijom iz područja vjeđa i orbite upućenih iz cijele Hrvatske i regije.

 

CIJENA ELEKTROPEILACIJE (SPALJIVANJA KORIJENA TREPAVICA)

 

Elektroepilacija

150,00 eura

 

 

                                                  dogovorite